👉Klik her for at se hvor du kan få rabat på transport!

Er du på udkig efter en busbillet eller togbillet?

Hvis du skal rejse fra Sjælland til Jylland eller omvendt uden at bruge din bil, kan du enten købe en busbillet eller en togbillet.  Hos Props anbefaler vi vores kunder at tage bussen, da det både er billigere, hurtigere og mindre belastende for miljøet. Flixbus er et oplagt valg, når du skal købe en busbillet, og de har flere afgange mellem f.eks. København og Aarhus end DSB. En tur mellem København og Aarhus varer ca. 3,5 time med mulighed for rygepauser.

Stationerne for Flixbus i Aarhus, Fredericia, Aalborg og København er centrale, og ligger med gå afstand til f.eks. teatre, koncerter eller andre events. Hvis du er ude i god tid, kan du endda få billetter helt ned til 39 kr.  Hvis du er overbevist, så kan du købe en busbillet her!

Udnyt transporttiden

Når du har købt en busbillet hos Flixbus, er mulighederne mange. I bussen har du mulighed for at bruge WiFi gratis, så du nemt kan se film, høre musik eller arbejde på farten. Sæderne kan lænes tilbage således, at du har den bedste komfort, selv hvis du vil have en lille lur. Derudover er der toiletter i bussen, og masser af plads til at strække benene.

Props er en virksomhed, som skal være med til at overskueliggøre kulturelle events online. Vi ønsker, at vores kunder får en god og billig rejse frem og tilbage, og derfor har Flixbus og Props indgået et samarbejde. Hvis du er pensionist, studerende eller under 16 år, kan du få rabat på samtlige busbilletter.

Skal du til et event eller besøge familie? Så klik på banneret forneden og lad os hjælpe dig med at finde rabat på de bedste billetter til dig.