Teaterbilletter

Vil du have rabat på teaterbilletter?

👉Klik her for at se forestillinger fra hele landet!

Synes du, at teaterbilletter er for dyre? Eller synes du, at teater er en oplevelse forbeholdt overklassen? Hvis du ikke ved det på forhånd, så kan du spare mange penge ved enten at få rabat eller finde et teater indenfor dit budget. Teater behøver nemlig ikke at være dyrt, og der er teaterforestillinger for enhver. Lige fra science fiction til mysterier. Props vil gerne hjælpe dig til at komme oftere og billigere i teater. Hvis du er studerende eller 25 år er det muligt at få rabat på teaterbilletter. På den måde kan man gennem Props få kulturelle oplevelser, selvom man er på SU. Derudover kan pensionister og grupper få rabatter på forestillinger i de enkelte teatre.

Props er en online platform, som vil løfte den kulturelle oplevelse for alle danskere. Der er et fokus alle teatre i hele landet hvad enten det er store eller små forestillinger. Se mere her.

Teaterbilletter for alle!

Hos Props er det vigtigt at understrege vigtigheden af scenekunst i dansk kultur. Det er nemlig bevist, at teater er med til at udvikle og danne børn. For mange har udfordringen været, at teater kan være dyrt eller utilgængeligt. Det vil Props ændre på med vores online platform. Vi vil gerne have, at flere får gavn af de input, som teaterforestillinger kan give. Hver dag arbejder vi målrettet på at synliggøre store som små teatre og deres forestillinger til den almene dansker. Se vores udvalg, læs om vores forestillinger og tag ind og se en forestilling nær dig!